A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська Мала академія наук учнівської молоді Бродівської міської ради Львівської області

Новини

Дата: від до Скинути

Обласне методоб'єднання керівників гуртків дослідницько експериментального напрямку

8 грудня відбулося обласне засіданні методоб'єднання керівників гуртків дослідницько-експериментального напрямку, яке було цікавим та корисним для учасників. Обговорювали як організувати дослідницьку роботу на базі закладу загальної середньої освіти, як залучати учнів до дослідницької роботи, чому дослідницька діяльність учнів - важлива складова освітнього процесу. Спікери методоб’єднанння поділилися досвідом своєї праці та обговорили перспективи розвиткус дослідницько-експериментального напрямку.

10:08 17.01.2023

Бродівська МАН: пошук, підтримка та розвиток обдарованої учнівської молоді.

Бродівська Мала Академія наук – один з наймолодших на Бродівщині закладів позашкільної освіти. 1 лютого йому виповниться 20 років. І стільки ж років директором Бродівської МАН є досвідчений педагог, професійний і творчий керівник, й… чарівна жінка – Оксана Ігорівна Глущак-Криса. Наш кореспондент Галина ПЕТРУСЬ попросила О.І.ГЛУЩАК-КРИСУ розповісти про будні і свята, відкриття і здобутки (а їх виявляється немало) юних манівців та їх наставників.

10:05 17.01.2023

Підсумки участі вихованців Бродівської Малої академії наук учнівської молоді у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт

В сьогоднішній нелегкий час із гордістю хочу сказати, що наші юні Бродівчани, також, зробили невеличкий внесок у ПЕРЕМОГУ УКРАЇНИ!

14:36 16.01.2023

Підсумки участі Бродівських манівців у Міжнародній олімпіаді геніїв

Мабуть, нема жодної людини , яка не мріє зараз про Перемогу. І кожен намагається наблизити цей час чим може. Ось і вихованці Бродівської Малої академії наук учнівської молоді на своєму учнівському фронті здобули велику перемогу. Хочемо привітати ученицю 9 класу Бродівської СЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Ковальчук Катерину, яка стала переможцем у Міжнародній олімпіаді геніїв і отримала Золоту медаль в категорії: КРЕАТИВНЕ ПИСЬМО. Наступний етап у США тому бажаємо Каті, щоб вона підняла наш прапор переможця в Америці.

14:24 16.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень