A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Бродівська Мала академія наук учнівської молоді Бродівської міської ради Львівської області

Підсумки І етапу Конкурсу 2023

Дата: 21.04.2023 14:59
Кількість переглядів: 13

Підсумки проведення І (заочного) етапу

конкурсу юних літераторів Львівщини

"Весняний легіт" у Бродівській МАНУМ

у 2022-2023 навчальному році

 

З метою виявлення та підтримки розвитку здібностей літературно обдарованих учнів, організації друкування їхніх творів, подання найкращих доробків на конкурси різного рівня, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві та згідно  наказу   Департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації від 05.12.2022 року № 03-01/01/317 «Про проведення обласного конкурсу юних літераторів Львівщини «Весняний легіт» ім. Зоряни Гладкої» та наказу відділу освіти Бродівської міської ради від 15 грудня 2022 року за № 01-03/340 «Про проведення І (заочного) етапу конкурсу юних літераторів Львівщини «Весняний легіт» ім. Зоряни Гладкої у Бродівській МАНУМ» у Бродівській Малій академії наук учнівської молоді з 01 до 20 січня 2023 року проведено І (заочний) етап конкурсу юних літераторів Львівщини "Весняний легіт".

В організації роботи конкурсу взяли участь керівники секцій української мови, літератури та фольклористики Бродівської Малої академії наук учнівської молоді. До участі в конкурсі було допущено 14 учнів.

Журі конкурсу відзначило високий рівень  здібностей учнів нашого міста до  літературного мистецтва. Найвагоміші досягнення здобули учні Бродівської СЗОШ І-ІІІ ст. №2 оскільки слухачі секції української літератури є учнями даного закладу освіти. Різноманітними та оригінальними виявилися доробки учнів 7 - 11  класів. Більшість юних авторів цієї вікової групи мають власний літературний почерк, гарну ритмомелодику.

На підставі підсумкових матеріалів  журі конкурсу

ПЕРШЕ МІСЦЕ

  • Ковальчук Катерина, учениця 10  класу Бродівської  СЗОШ І-ІІІ ст. №2;

  • Калинюк Юлія, учениця 9  класу Бродівської  СЗОШ І-ІІІ ст. №2;

  • Самусенко Анастасія, учениця 7  класу Бродівської  СЗОШ І-ІІІ ст. №2.

ДРУГЕ МІСЦЕ

  • Лош Юстина, учениця 8  класу Бродівської  СЗОШ І-ІІІ ст. №2.

ТРЕТЄ МІСЦЕ

  • Литвиненко Валерія, учениця 8  класу Бродівської  СЗОШ І-ІІІ ст. №2.




 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень